Opnames Woontrends SBS6

Opnames Woontrends SBS6

Opnames Woontrends SBS6

Wij zijn begonnen met de opnames voor het televisieprogramma Woontrends van SBS6. Een programma waarin het team van Decoverf.nl elke week een nieuwe kleur zal toelichtten en inspeelt op de laatste trends op gebied van kleurgebruik op je muren.

Zo bespreken wij de kleuren die in herfst helemaal tot hun recht komen in je interieur. Denk daarbij aan de gave kleur oud roze en de warme kleur bosgroen, maar denk ook eens aan de kleuren grijs en blauw.
Onze matte muurverf zorgt voor een geweldige basis om je interieur een nieuw look te geven. Heb je een mooie kleur muurverf op je muur aangebracht? Combineer deze dan met de juiste accessoires om er een mooi geheel van te maken. Vanaf oktober is Decoverf.nl elke zondag om 16.30 uur te zien met kleur inspiratie bij het televisieprogramma Woontrends op SBS6 met kleur inspiratie.

Voor de opnames mogen we gebruik maken van de fantastische ruimtes en gezellige hoekjes bij Kieveen in Loenen. Zo kunnen we de onze kleuren muurverf live laten zien en deze direct combineren met gave accessoires.

Heb jij je nieuwe kleur al gekozen en wil je nu al aan de slag? Bekijk dan de gave kleuren muurverf uit ons assortiment! 

Geplaatst in: Producten Inspiratie
21 september 2021

© 2016-2022 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden