Vanwege drukte zijn onze levertijden langer dan je van ons gewend bent. Bestellingen worden binnen 2 dagen verwerkt.

Bezorging & levering

Verzendkosten

Voor de afhandeling van onze bestellingen vragen wij een bijdrage voor de verzendkosten. Deze kosten zijn €4,95 bij een orderbedrag lager dan €50,-. Wanneer je orderbedrag hoger is dan €50,- nemen wij deze kosten voor onze rekening.

Waar is je pakketje?

Nadat het pakket ons magazijn heeft verlaten, kun je met de PostNL-pakketcode je pakket blijven volgen. Dit kan door deze code in te vullen in de PostNL-app of op hun website. Deze code tref je aan in onze verzendbevestiging.

Heb je op een werkdag voor 16.00 uur besteld? Dan mag jij je bestelling de volgende dag al verwachten! Decoverf.nl levert de volgende indien je op een werkdag voor 16.00 uur besteld hebt*. Vanwege Covid-19 en extreme drukte bij de postdiensten kunnen wij dit op dit moment niet garanderen. De leveringen geschieden momenteel in 1-5 werkdagen.

 

Je verwacht een pakket van Decoverf.nl maar deze heb je niet geleverd gekregen

Wat vervelend! Jouw tevredenheid staat bij ons natuurlijk voorop. De volgende punten kunnen je helpen te bepalen waar het mis is gegaan:

  • Bekijk de Track & Trace code van je pakket. Deze Track & Trace code tref je aan in onze verzendbevestiging. Controleer met deze code op de website of in de app van PostNL of het tijdvak van je levering misschien verschoven is.
  • Controleer je bezorgadres. Is het juiste bezorgadres ingevuld?
  • Controleer je brievenbus. Wellicht heb je een ‘niet-thuis'-bericht ontvangen van de bezorger? In dat geval is er een nieuw bezorgmoment ingepland of je pakket is afgeleverd bij je buren. Informatie hierover vindt je op het 'niet-thuis'-bericht.

 

Nog steeds niets ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Het team van Decoverf.nl is tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 085-7608941 of per mail: info@decoverf.nl.

 

Kies je eigen bezorgmoment!

Heb je geen tijd om te wachten op de postbode? Bij het afronden van je bestelling kun je een specifiek bezorgmoment aangeven, zodat je zeker weet dat je thuis bent op het moment van bezorgen. Let op: voor sommige bezorgopties wordt door PostNL een meerprijs in rekening gebracht.

 

Is er iets mis met de producten die je ontvangen hebt?

Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Neem eventjes contact met ons op, dan bekijken we samen de oplossingsmogelijkheden. Het team van Decoverf.nl is tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 085-7608941 of per mail: info@decoverf.nl.

 

Heb je een andere vraag?

Heb je andere vragen rondom je bestelling of omtrent de levering? Neem ook dan gewoon even contact met ons. contact met ons op!

© 2016-2020 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden