Klantenservice

Bestellen, bezorging en levering

De producten in onze webshop worden geregeld aangevuld en zijn allemaal inclusief BTW. Bestel vandaag nog je producten op Decoverf.nl! Ben je benieuwd hoe je een bestelling kunt plaatsen? Bekijk gerust onze bestelprocedure
Om te zorgen dat je jouw producten tijdig thuis ontvangt, werken wij samen met partners. In Nederland berekenen wij geen verzendkosten. Wij vragen een eerlijke vergoeding voor het verzenden van onze pakketten naar België. Het is vandaag de dag gebruikelijk zelf bezorgtijden te kunnen bepalen, dus die dienst bieden wij je ook graag aan. Echter worden hier wel extra kosten voor in rekening gebracht. Heb je vragen over de bezorging of levering van je pakket? Bekijk onze bezorgings- & leveringsprocedure of neem contact met ons op.


Betalen en retourneren

Decoverf.nl biedt je meerdere betaalmogelijkheden aan. Maak gebruik van iDeal, Mister Cash, Bancontact of kies voor betaling met creditcard. Bekijk onze betaalmogelijkheden voor meer informatie.
Bent u niet tevreden? U wilt uw bestelling retourneren of u heeft een klacht of vraag over de garantie? Bekijk hier dan de retourprocedure of klachtenprocedure van Decoverf.nl. Tevens treft u hier het modelformulier voor herroeping aan. We hopen uiteraard samen met u tot een passende oplossing te komen.  

De afgebeelde kleuren op de website kunnen altijd iets afwijken van de werkelijke verfkleuren. Ook kan in de praktijk de kleurindruk van de verf verschillen door lichtinval. Wil je zeker zijn van je kleur? Vraag dan gratis kleurstalen aan!
Heb je een vraag of liever een persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op! 

Ben je niet tevreden met de afhandeling van je klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl) Ook kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (www.ec.europa.eu/consumers/odr/)

Voorwaarden en garantie

Op Decoverf.nl zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. 
Decoverf.nl is onderdeel van RBMP BV, Talhoutweg 17, 8171 MB Vaassen (Kamer van Koophandel: 62687042/ BTW: NL854917883B01).
Het team van Decoverf.nl is op werkdagen telefonisch te bereiken op 085-7608941 en per mail op info@decoverf.nl.

Kwaliteit en privacy

Wij waarborgen de kwaliteit van onze producten en zijn altijd op zoek naar nieuwe trends en ideeën.
Decoverf.nl is innovatief, betrouwbaar en heeft de focus op duurzaamheid. Ook verzamelen wij reviews van klanten nadat zij een bestelling hebben geplaatst. Dit doen wij met hulp van Trustpilot. Meer informatie over de wijze waarop de reviews worden verzameld vind je hier. Wij waarborgen natuurlijk ook uw privacy. Bekijk ons privacybeleid om te zien welke gegevens wij verzamelen als u onze webshop bezoekt.

© 2016-2022 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden