De stoere industriële betonlook

De stoere industriële betonlook

De stoere industriële betonlook

Ken je dat? Dat je graag wat anders in je woonkamer wilt maar niet van drukke of felle kleuren houdt? Mijn muur weer effen grijs maken wilde ik niet, dus ging ik op zoek naar een nieuwe look en die heb ik gevonden! Het resultaat; een stoere muur met een betonlook.

Ik gebruik altijd rustige kleuren in mijn interieur en het mag daarnaast ook wel een stoere uitstraling hebben. Ik ben niet van de tierelantijnen of zoete kleuren en drukke motieven zijn al helemaal niet aan mij besteed. Ik kwam al snel weer op grijs uit, maar wilde dit keer niet een effen wand. Ik ben op een klein stukje muur gaan experimenteren en uiteindelijk heb ik mijn hele wand deze look gegeven. Het is super tof geworden, al zeg ik het zelf!

De Decoverf muurverf in de kleur warmgrijs heb ik als basiskleur gebruikt. De eerste laag heb ik met een muurverfroller aangebracht voor een glad en strak resultaat. De tweede laag heb ik aangebracht met een platte kwast en een spaantje, uiteraard pas nadat de eerste laag goed droog was. De tweede laag heb ik minder strak aangebracht, eerder speels en rommelig zodat er een effect ontstaat. Een beetje vanuit de losse pols. Ook deze laag heb ik goed laten drogen. Toen heb ik de Colourwash grijs gepakt en heb deze op dezelfde speelse manier op de muur aangebracht. Wederom heb ik een platte kwast en een spaantje gebruikt om een leuk effect te creëren. Doordat de Colourwash grijs lichter is dan de Decoverf warmgrijs krijg ik een leuk kleureffect op de muur waardoor er een heuse betonlook ontstaat.

De muur heeft een industriële look gekregen en past precies bij mijn nieuwe woning. Ik ben echt enorm tevreden over het resultaat en het was nog gemakkelijk ook.

Wil je meer weten over deze stoere betonlook? Vraag het team van Decoverf.nl!


Blogger:
Thomas, 27 jaar, een Bourgondiër, een E-commerce specialist en zoekt altijd naar de juiste balans in zijn interieur.

Geplaatst in: Inspiratie
11 juli 2017

© 2016-2022 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden