Muurverf Clean, ideaal met kleine kinderen of huisdieren!

Muurverf Clean, ideaal met kleine kinderen of huisdieren!

Muurverf Clean, ideaal met kleine kinderen of huisdieren!

Vieze kinderhandjes op je witte muur, de hond die veelvuldig langs je muur loopt waardoor er toch een vlek ontstaat of vervelende spetters van het koken, muurverf Clean biedt voor jou de juiste oplossing. Een vlek op de muur heb je zo verwijderd!

Muurverf Clean is een matte muur- en plafondverf op waterbasis en van hoge kwaliteit. Eventuele vlekken trekken niet direct in de verf en laten zich eenvoudig verwijderen met water en een spons of natte doek. In tegenstelling tot andere verfproducten zal Salon Clean niet gaan glanzen als je hem hebt gereinigd, maar behoudt het zijn matte look.

De matte muurverf spettert niet en is daarnaast ook nog eens schrobvast. Clean is verkrijgbaar in de kleuren 9003 (wit) en 9010 (gebroken wit), het dekt in één laag en de verf is gemakkelijk aan te brengen met een roller of kwast. Heb je een gladde muur die je wilt schilderen dan kun je het beste een roller gebruiken. Heeft je muur meer structuur? Dan breng je muurverf Clean eenvoudig aan met een kwast.

Geen zichtbare vieze vlekken meer, met muurverf Clean is je muur zo weer schoon. Je kunt Clean aanbrengen op verschillende ondergronden, denk eens aan beton, metselwerk, hout, gips, behang en oude verflagen.

Muurverf Clean, ideaal wanneer je kleine kinderen of huisdieren hebt!

Geplaatst in: Producten
13 februari 2018

© 2016-2022 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden