Decoverf metallic verf, 750ml

  • Glanzende metallic verf in 22 kleuren
  • Professionele kwaliteit op waterbasis
  • Geschikt voor binnenshuis gebruik
  • 1 blik is goed voor 8m2
  • Kant en klaar, eenvoudig aan te brengen met roller of kwast 
  • Bestel 3 gratis kleurstalen
Vanaf € 21,95

Decoverf metallic muurverf is een decoratieve verf op waterbasis met een metallic effect. Metallic verf kan binnenshuis op muren, plafonds, meubels en kozijnen worden aangebracht.

Zorg dat het oppervlak goed schoon is voordat je begint met je klus. Verwijder vuil en vet en repareer oneffenheden voor een mooi eindresultaat. Wanneer je metallic verf aanbrengt op hout behandel dit dan eerst voor met grondverf. Breng je het aan op een muur met een zuigende werking, zorg dan dat je eerst onze voorstrijk gebruikt.

Als de muur een structuur heeft doordat er eerder granol, sierpleister of glasweefsel behang is aangebracht dan is metallic een super product om aan te brengen met een gewone vachtroller. Op een groot glad oppervlak is het best een uitdaging de metallic verf zonder strepen van een kwast (kwast strepen) of banen van een roller (rolbanen) aan te brengen.
Wil je een zo homogeen mogelijk eindresultaat? Breng dan een laag metallic aan met een vachtroller en strijk de nog natte verf meteen in alle richtingen uit met een viltroller. Gebruik hierbij zo min mogelijk druk, en laat de roller over de verf ‘lopen’ tot het gewenste resultaat is bereikt.

De kleuren van Decoverf die je op je beeldscherm ziet zijn ter inspiratie. Kleurstalen met een echte laag verf zijn kleurecht. Deze kleurstalen kun je gratis bij ons aanvragen.
Meer informatie
Oppervlakte 7 m2
Binnens- of buitenhuis Binnenshuis
Ondergrond Hout, Muren
Verzendwijze pakketpost

Zoals bij veel dingen geldt ook voor schilderen dat een goede voorbereiding het halve werk is. De kleur van jouw keuze bepaal je het beste door gratis kleurstalen bij ons aan te vragen, omdat beeldschermen een vertekend beeld kunnen geven. Om te zorgen dat je het maximale rendement en plezier uit de muurverf van Decoverf haalt, hebben wij onze tips & tricks voor het gebruik van Decoverf metallic muurverf voor je op een rijtje gezet.

Hoeveel Decoverf metallic verf heb ik nodig? Op wat voor materialen kan ik het aanbrengen? Kan ik de verf verdunnen? Kan ik verf van Decoverf ook buiten aanbrengen? In welke kleuren is metallic verf verkrijgbaar? De meest gestelde vragen over metallic verf van Decoverf vind je hier!

© 2016-2022 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden