Figuren met muurverf als ware eyecatchers!

Figuren met muurverf als ware eyecatchers!

Figuren met muurverf als ware eyecatchers!

Creëer ware eyecatchers op je muur met leuke sjablonen. Van grote fantasierijke motieven tot leuke teksten, maar ook cijfers en losse letters zijn leuk om met muurverf te maken.

Jantiena neemt je graag mee in haar blog en legt uit hoe je met onze muurverf eenvoudig je eigen eyecatcher op de muur kunt creëren.

Met muurverf kun je leuke contrasten creëeren op de muur in je slaapkamer, gang of ergens anders in huis. Door met verschillende of contrasterende kleuren te werken laat je een tekst of figuur meer opvallen en maak je in een handomdraai je eigen prachtige eyecatcher.
Heb je een donkere muur als basis dan zorgen de lichte kleuren voor een mooi en sprekend contrast. Breng je het aan op een witte ondergrond dan zijn donkere of felle kleuren van zelfsprekend goede kleuren om te gebruiken. Ook erg leuk voor kinderkamers, denk eens aan een speels patroon op de muur.  

Je kunt sjablonen kopen, maar uiteraard kun je ook zelf een figuur afplakken op de muur met schilderstape. Met een kwast kun je eenvoudig de muurverf aanbrengen.

Veel succes!


Blogger:
Jantiena, 43 jaar, moeder, een echte creatieveling en altijd op zoek naar de laatste trends op het gebied van wonen.

Geplaatst in: Inspiratie
20 november 2017

© 2016-2022 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden