Een geweldige look met krijtverf!

Een geweldige look met krijtverf!

Een geweldige look met krijtverf!

Krijtverf is extra matte muurverf en verkrijgbaar in 10 mooie rustieke en sprekende kleuren. De extra matte muurverf heeft een kleurenpalet bestaande uit landelijke trendkleuren, waaronder gebroken wit (9010) en taupe. Ook de kleuren oud roze, zacht violet, poederblauw, Pruisisch blauw, saliegroen, warmgrijs, warmbruin en warmzwart zijn aan dit prachtige kleurenpalet toegevoegd.

De in één laag dekkende krijtverf is goed te combineren in je interieur en toepasbaar in iedere ruimte. Beschilder het muurtje in de keuken met een kleur krijtverf voor een stoer, maar toch warm effect. Woonkamer, slaapkamer, bijkeuken? De ruimte maakt niet uit, krijtverf geeft elke muur een geweldige uitstraling!

De matte krijtverf moet je dus vooral niet verwarren met schoolbordverf, het is geen product waar je met krijtjes op kunt schrijven. Krijtverf geeft echt iedere ruimte een gave en vooral stoere look! Voor welke kleur ga jij?

Blogger: Jantiena, 43 jaar, moeder, een echte creatieveling en altijd op zoek naar de laatste trends op het gebied van wonen.

Geplaatst in: Producten Inspiratie
7 februari 2019

© 2016-2022 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden