Nog meer genieten van zwoele zomeravonden!

Nog meer genieten van zwoele zomeravonden!

Nog meer genieten van zwoele zomeravonden!

Nog meer genieten van zwoele zomeravonden!

We kunnen weer gaan genieten van die heerlijke zomerse temperaturen. Gezellig en lekker eten met vrienden aan een steigerhouten buitentafel, ontspannen met een kopje koffie op die fijne lounge set of juist nog even genieten van een glaasje wijn onder de veranda.

Maak die zwoele zomeravonden nu nog intenser door nog meer sfeer te maken. Voorzie de vlonders van je veranda van een mooie kleur steigerhoutwash. De kleuren wit, grijs en antraciet zijn veel gebruikte kleuren wash. Deze kleuren zijn rustig en bescheiden. Kleuren die zich goed laten combineren met accessoires in sprekende en felle kleuren.

Wil je graag meer kleur op je veranda? Nieuw in het kleurenpallet steigerhoutwash van Decoverf.nl zijn de kleuren taupe, poederblauw, saliegroen, leverbeige en zacht violet. Vriendelijke kleuren die passen bij de huidige trendkleuren en die zich nog steeds makkelijk laten combineren. Decoverf heeft ook felle kleuren beits, deze kleuren maken je veranda levendig en komen goed tot hun recht door deze te mixen met witte of lichte accessoires.

Naast dat je sfeer creëert en nog langer van die heerlijke zomeravonden gaat genieten, is steigerhoutwash ook nog eens goed voor je meubels. Je beschermt je vlonders tegen weersinvloeden. Het is waterafstotend en ook nog eens schrobvast, knoeien met de barbecuesaus is dus geen enkel probleem!

Voor welke kleur steigerhoutwash ga jij? Je hebt bij Decoverf.nl de keuze uit maar liefst 16 kleuren wash en dat al vanaf €8,50 voor een liter! Fijne zomer!


Blogger:
Jantiena, 43 jaar, moeder, een echte creatieveling en altijd op zoek naar de laatste trends op het gebied van wonen
.

Geplaatst in: Inspiratie
3 mei 2018

© 2016-2022 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden