Een speels contrast met één kleur!

Een speels contrast met één kleur!

Een speels contrast met één kleur!

Alles in dezelfde kleur, ze noemen het ook wel ton sur ton. Combineer kleuren met dezelfde opbouw en uit dezelfde kleursoort en creëer diepte en een speels en hip effect op je muur!

Kies een kleurenpalet dat bestaat uit slechts één kleur, maar waarbij je verschillende tinten van dezelfde kleur gebruikt om diversiteit aan te brengen. Je gebruikt tint op tint, wat voor een mooi effect zorgt. Een verschil in materialen of combinaties van lichte en donkere kleuren zorgen voor een speels contrast.

Tint op tint is ook erg mooi toepasbaar wanneer je net je muur geschilderd hebt in een mooie warme kleur, maar je niet direct een groot schilderij wilt ophangen dat volledig de aandacht pakt. Aan de andere kant, helemaal niets is soms ook zo saai. Wij hebben een leuk idee om je muur toch een eyecatcher te laten zijn zonder dat de aandacht van de kleur weg wordt gehaald.

Wat denk je van leuke fotolijsten geschilderd in dezelfde kleur als de kleur op je muur? Je houdt op deze manier volledig de aandacht op je nieuw gekleurde muur, maar door de lijstjes creëer je diepte en een speels en hip effect. Doordat je ton sur ton werkt blijft de ruimte wel rustig.

Blogger:
Jantiena, 43 jaar, moeder, een echte creatieveling en altijd op zoek naar de laatste trends op het gebied van wonen.

Geplaatst in: Inspiratie
20 maart 2018

© 2016-2022 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden