Blog

NIEUW: metallic verf!

We hebben iets nieuws in ons assortiment! Ben jij op zoek naar een gaaf effect op je muur? Wil je een keer wat anders dan anders?
11 maart 2020

Indian summer it is!

Heel langzaam start Nederland weer op, de vakanties zijn voorbij en de scholen zijn weer begonnen. Gelukkig zijn de weergoden ons goed gezind, we kunnen gaan genieten van een Indian Summer!
28 augustus 2019

Happy home office

Steeds meer mensen werken vanuit huis, de groep ZZP’ers stijgt nog ieder jaar. Het leuke van een thuiswerkplek is natuurlijk wel dat je deze helemaal in kunt richten zoals jij het wilt.
20 februari 2019

Een geweldige look met krijtverf!

We hebben iets nieuws in het assortiment! We hebben 10 kleuren krijtverf toegevoegd aan het productassortiment van Decoverf.nl.
7 februari 2019

Een toffe look met schoolbordverf!

Schoolbordverf wordt vaak gebruikt in de keuken voor boodschappenlijstjes, maar met de trendy kleuren van Decoverf.nl kun je de matte schoolbordverf op veel meer plaatsen in huis aanbrengen.
22 januari 2019

Jingle all the way! Voor feestelijke dagen!

Ben jij al druk bezig het om het huis in een gezellige kerstsfeer te brengen? Heb jij de kerstboom al staan of ben je nog op zoek naar leuke inspiratie om nog meer sfeer in huis aan te brengen? Maak er een gezellige feestperiode van!
12 december 2018

Hoe ga je aan de slag met schoolbordverf?

Heb jij een leuke kleur schoolbordverf uitgekozen? Ben jij klaar om direct aan de slag te gaan? Ik heb nog een paar handige tips voordat je gaat beginnen.
28 november 2018

A touch of pink, voor de echte liefhebber!

Ben jij een liefhebber van de kleur roze? Het kan een echt een prachtige kleur zijn om mee te combineren in je interieur! Wat dacht je van een hele wand of juist enkel een kozijn of deur?
27 november 2018

Knus met koper

De herfst is nu toch echt begonnen! Een kil windje, bladeren die overal liggen en soms helaas van die miezerige grijze herfstdagen. Aan de andere kant is het perfect weer om je woonkamer of slaapkamer eens op te knappen en nog meer sfeer en warmte te geven.
13 november 2018

Combineer blauwtinten & Amber

Wanneer je blauwtinten durft te combineren met de kleur Amber of andere oranjetinten zal je versteld staan van het resultaat! Een stoere look met een warme uitstraling!
17 juli 2018

Brickwalling

Nog een bakstenen muurtje over? Wat dacht je van brickwalling! Met je bakstenenmuur heb je nu een ware trend te pakken. Waar we normaal deze muur zouden laten stucen laat je hem nu volledig in zijn waarde. Je accentueert de muur juist met een trendy kleur muurverf.

6 juli 2018

Kies voor een compleet plaatje met Decoverf muurverf buiten!

Ken je dat gevoel? Dat wanneer je thuis komt het ook echt als thuis voelt? Je hebt alle ruimtes ingedeeld en ingericht zoals jij het wilt, maar heb je ook aan de buitengevel gedacht?

26 juni 2018

© 2016-2020 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden