Wij zijn Decoverf.nl!

Decoverf.nl doet het net even anders dan de anderen in de traditionele verfindustrie. Bij Decoverf.nl zijn we eigenzinnig, creatief en andersdenkend.

Wij ontwikkelen en produceren al onze verf zelf en dit doen wij in onze eigen fabriek in Nederland. In onze fabriek draaien alle machines op volle toeren om jou de beste en mooiste verf te kunnen aanbieden tegen scherpe prijzen. Geen extra schakels, geen tussenstadions en dus ook geen hoge marges, goede verf hoeft niet duur te zijn!

Het team van Decoverf.nl heeft verstand van verf & design en is altijd op zoek naar nieuwe trends. Zo hebben wij deelgenomen aan één van de laatste live edities van de VT Wonen beurs in 2018 en volgen wij de laatste trends op de voet.
Bij Decoverf.nl gaat het vooral om de beleving van kleuren en om die reden hebben wij dé 100 kleuren van Decoverf.nl gedefinieerd. Geen overvloed aan kleuren, maar een mooie selectie kleuren waarbij iedere kleurgroep vertegenwoordigd is. Kleuren die aansluiten op de laatste woontrends. Welke kleuren en welk product momenteel het beste aansluit laten wij wekelijks zien in het RTL4 programma Wooninspiraties. Iedere week een nieuw item waarin we je meenemen in de wereld van verf en kleur!

Zoals gezegd loopt Decoverf.nl niet over de gebruikelijke paden zoals de traditionele verfindustrie. Gewapend met een flinke dosis eigenwijsheid en lef zijn wij niet bang de strijd met de gevestigde merken aan te gaan. Zo bevatten onze producten bijvoorbeeld geen vluchtige organische stoffen of formaldehyde. Kortom: onze producten zijn echt schoon!

 

Kunnen we je helpen?

Het team van Decoverf.nl staat altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden of je te helpen bij het maken van de juiste kleurkeuze. Bel, mail of chat met ons en we helpen je graag!

 

Goede verf hoeft niet duur te zijn

Gratis verzending

Bekijk de voorwaarden

24-uurs service

 

49273

Emmers verf verkocht

Veilig en snel betalen

© 2016-2022 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden