Goedkope verf versus dure verf

Goedkope verf versus dure verf

Goedkope verf versus dure verf

Het heeft alles te maken met de kwaliteit van de verf. Verf moet aan een aantal belangrijke voorwaarden/ kwaliteiten voldoen. Het aller belangrijkste is wel de dekking van de verf. Bij de goedkopere verven zie je vaak dat je meerdere lagen nodig hebt om een tot een egale dekking te komen. Je hebt dan misschien wel goedkoop verf gekocht, maar je bent misschien aan het einde van rit toch duurder uit omdat je waarschijnlijk te weinig verf hebt gekocht. Let dus bij het kopen van verf goed op aan welke eisen de verf allemaal voldoet.

Denk bij de aankoop van je verf ook eens aan de pigmenten die er gebruikt worden om mooie muurverf kleuren te maken. Bij goede verf wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige pigmenten waardoor je de mooiste kleuren mengverf krijgt, maar dat de verf qua kleur ook mooi blijf nadat deze al even is aangebracht.

Schrobvastheid is ook een belangrijk kenmerk bij verf. Je wilt namelijk niet dat de verf loslaat of dat de verf niet afneembaar is. Goedkope verf zal in de regel een slechtere afneembaarheid en schrobvastheid hebben. Staat er op de verpakking vermeld dat de verf afneembaar is en schrobvast is dan weet je dat je een goede kwaliteit verf te pakken hebt.

Goede verf is vrij van vluchtige stoffen en goede verf is geurloos. Dit komt omdat er weinig tot geen vluchtige en schadelijke bestandsdelen aan de verf zijn toegevoegd. Omdat gezondheid een steeds belangrijkere pijler in onze samenleving aan het worden is, is onze verf watergedragen. Onze verf bevatten geen vluchtige organische stoffen of formaldehyde. Kortom: onze producten zijn echt schoon!

Maar hoe kunnen wij als Decoverf.nl voldoen aan alle kwaliteitsnormen en toch goedkope verf aanbieden? Bij Decoverf.nl verkopen wij namelijk goede verf die ten op zichtte van andere verfmerken goedkoper is. Decoverf.nl heeft jarenlange ervaring in de professionele verfindustrie en we hebben alle kennis in huis om goede verf te maken. Behalve dat we goede verf maken is onze verf dus ook niet duur. Vandaar ons motto: goede verf hoeft niet duur te zijn. Doordat wij onze verf via onze online verfwinkel verkopen en onze verf zelf produceren in onze eigen fabriek kunnen wij de kosten laag houden. We hebben er daarom voor gekozen om in de webshop van Decoverf.nl voor de consument betaalbare verf aan te bieden. Onze verf is dus goedkoper dan de dure bekende merken, maar heeft wel de hoogwaardige kwaliteit de je zoekt voor je schilderklus. Niets voor niets hebben wij uitstekend beoordeelde verf. Onze klanten beoordelen onze verf op de eisen dekking, kleuren en gebruik als uitstekend. Aan welke schilderklus ga jij beginnen?

Geplaatst in: Inspiratie
13 januari 2022
Opmerkingen
Leave your comment
Your email address will not be published

© 2016-2022 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden