Decoverf lakverf 100 kleuren, 750ml

  • Zijdeglans lakverf op waterbasis
  • Verkrijgbaar in 100 sprekende kleuren voor binnenshuis
  • 1 blik 750ml is goed voor 10m2
  • Eenvoudig aan te brengen met roller of kwast 
  • Bestel 3 gratis kleurstalen
Vanaf € 19,70

Decoverf lakverf is een zijdeglans lak op waterbasis. Decoverf lak is een duurzame lak voor gebruik binnenshuis op gegrondverfde oppervlakken van hout en metaal, zoals kozijnen, deuren en meubels.

Zorg dat het oppervlak goed schoon is voordat je begint met je klus. Verwijder oude verflagen, vuil en vet, gaatjes en scheuren vullen en oppervlak goed schuren. Breng een grondverf aan, laat deze drogen en schuur het oppervlak nogmaals licht af. Voor gebruik van lak deze goed doorroeren. Breng lak aan in 1 of 2 lagen met kwast of roller. Een 750 ml verpakking is goed voor 10m2.

Mocht je denken, mijn blik zit niet helemaal vol? Dat klopt! Om de lak op kleur te mengen en we niet willen dat je blik overstroomt, zit er 750 ml in een ruim blik. Hier voegen wij vervolgens pigment aan toe om jouw gewenste kleur te verkrijgen. En de hoeveelheid pigment verschilt per kleur. Er zit dus altijd minimaal 750 ml in je ruime blik!

Zoek je muurverf in dezelfde kleur als je lakverf? Onze muurverf is ook verkrijgbaar in 100 kleuren!

De lakverf kleuren van Decoverf die je op je beeldscherm ziet zijn ter inspiratie. Kleurstalen met een echte laag verf zijn kleurecht. Deze kleurstalen kun je gratis bij ons aanvragen.
Meer informatie
Binnens- of buitenhuis Binnenshuis
Ondergrond Hout
Verzendwijze pakketpost

Ook bij het gebruik van lak geldt, een goede voorbereiding is het halve werk. Om te zorgen dat je het maximale rendement en plezier uit onze lakverf haalt, hebben wij onze tips & tricks voor het gebruik van lakverf op een rijtje gezet voor je. 

Op wat voor een materialen kan ik lakverf aanbrengen? Bij welke temperatuur kan ik lakverf aanbrengen? Kan ik lakverf verdunnen? Kan ik lakverf ook buiten aanbrengen? De meest gestelde vragen over lakverf vind je hier!

© 2016-2022 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden