Creëer een nieuwe look met onze steigerhout wash!

Creëer een nieuwe look met onze steigerhout wash!

Creëer een nieuwe look met onze steigerhout wash!

De dagen worden langzaamaan weer een beetje langer. Stiekem denken we al heel voorzichtig aan het voorjaar. Genieten van het waterige zonnetje in de tuin. Natuurlijk kun je het binnenshuis met onze prachtige kleuren muurverf mooi en gezellig maken, maar wist je dat je ook voor je terras en je tuinmeubels bij ons terecht kunt.

Een mooie steigerhout wash van Decoverf geeft je houten tuinmeubel net iets meer karakter. Je accentueert de houtnerf en beschermt tevens je meubels tegen weersomstandigheden. Met onze steigerhout wash geef jij elk gewenst houten voorwerp eenvoudig een hippe en decoratieve afwerking. Kies voor een neutrale kleur als wit of grijs, of kies jij juist voor een sprekende kleur? Je creëert heel eenvoudig een nieuwe look en uitstraling.

Schilder voor een mooi resultaat met de houtnerf mee. Bepaal voordat je begint de intensiteit van je look. Dit doe je door 1 of meerdere lagen aan te brengen. Kies je voor een tweede laag? Wacht even 2 tot 3 uurtjes voordat je een volgende laag gaat aanbrengen. Ik raad je echter af méér dan 2 lagen aan te brengen wanneer het je houten tuinmeubels betreft, dit omdat de verf het hout dan teveel afsluit en het hout geen vocht kwijt kan.

Heb jij stiekem al zin in het voorjaar? Welke kleur kies jij voor je steigerhouten meubels?


Blogger:
Jantiena, 43 jaar, moeder, een echte creatieveling en altijd op zoek naar de laatste trends op het gebied van wonen.

Geplaatst in: Producten Inspiratie
25 januari 2018

© 2016-2022 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden