Chillroom in sprekende kleuren

Chillroom in sprekende kleuren

Chillroom in sprekende kleuren

Puberende kinderen die een eigen ruimte willen om te kunnen chillen met vrienden of kleine kinderen die graag willen tekenen en knutselen in het weekend. Het is niet altijd ideaal om alles en iedereen in de woonkamer of aan de keukentafel te hebben, dus een aparte chillroom voor de kinderen was in dit huis heel wenselijk en er was gelukkig voldoende ruimte om een echte chillroom te realiseren.

In deze fantastisch chillruimte is gebruik gemaakt van meerdere kleuren mengverf. Zo zie je de prachtige warme kleur hazelnoot, 1 van onze 100 kleuren mengverf, terug op één van de muren. Het is een kleur die erg aanwezig is en er ook echt uitspringt, maar dat kan deze ruimte zeker wel gebruiken. De hoek met de gave muurverfkleur hazelnoot is een echte chill hoek geworden met een fijne loungebank, een grote televisie en een racestoel om te kunnen gamen.

Aan de andere kant van de ruimte is meer een creatieve hoek gecreëerd. De mengverf kleur leigroen is hier gebruikt, een rustige en ingetogen kleur zodat dit niet afleid van het creatieve proces. Er is zelfs greenscreen verf aangebracht op een paneel zodat er tik tok of andere video’s opgenomen kunnen worden.

Al met al een super gave ruimte om lekker te ontspannen! Wil je meer zien van deze gezellige ruimte? Bekijk dan ons moodboard op Pinterest. 

Geplaatst in: Inspiratie
17 februari 2022

© 2016-2022 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden