Mooie nieuwe kleuren Night & Day!

Mooie nieuwe kleuren Night & Day!

Mooie nieuwe kleuren Night & Day!

De slaapkamer van je kinderen, de overloop, een muurtje in de bijkeuken of juist de vergaderruimte, Night & Day zorgt voor een verrassend effect. Een effect dat zowel overdag als ’s nachts zichtbaar is en nu verkrijgbaar in maar liefst 30 kleuren.

De Night & Day is een muurverf met als unieke eigenschap een langdurig Glow in the Dark effect. Voor het effect in het donker bevat Night & Day Glow in the Dark pigmentbolletjes. Deze pigmentbolletjes absorberen lichtenergie en geven deze vertraagd weer af zodra het donker is. Hierdoor wordt in het donker het Glow in the Dark effect zichtbaar als een soort sterrenhemel. Het mooie Glow in the Dark effect zorgt voor magische sferen, het effect kan tot wel 10 uur lang zichtbaar zijn!
Om te zorgen voor een trendy en decoratief effect overdag zijn aan de topcoat metallic verfbolletjes toegevoegd die zorgen voor een dynamisch en licht glanzend effect, deze verfbolletjes drogen vlak op. Tevens is er in Night & Day een subtiel glittereffect in de verf verwerkt, dit zorgt voor een extra sprankelend eindresultaat!

Het leuke is, het kleurenpalet van Night & Day is maar liefst uitgebreid met 25 nieuwe kleuren. Je kunt nu dus kiezen uit 30 prachtige kleuren Night & Day waaronder de laatste trendkleuren van 2018! Voor welke kleur ga jij?

Create your own magic!


Blogger:
Jantiena, 43 jaar, moeder, een echte creatieveling en altijd op zoek naar de laatste trends op het gebied van wonen.

Geplaatst in: Producten Inspiratie
6 maart 2018

© 2016-2022 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden