Nieuw in het assortiment, lak!

Nieuw in het assortiment, lak!

Nieuw in het assortiment, lak!

De plinten, de kozijnen, een kastje, een stoel of je trap, vanaf vandaag kun je ze gaan voorzien van één van de prachtige kleuren Decoverf lakverf. Vanaf vandaag is onze lak, verkrijgbaar in 10 sprekende trendkleuren!

Door lak te gebruiken conserveer je het hout, het is dé manier om het hout in een goede conditie te brengen en te bewaren. Je brengt een beschermlaag aan zodat vuil beter afstoot, het is makkelijk afneembaar waardoor je het goed en eenvoudig schoon kunt houden.

De zijdeglans lak van Decoverf is verkrijgbaar in 10 sprekende kleuren en is gemakkelijk aan te brengen met een ronde kwast. Let wel, zorg dat je het kozijn eerst in de grondverf zet voor een goede hechting van de lak en laat deze vervolgens goed drogen. Het kan zijn dat het kozijn of de deur een tweede laag lak nodig heeft voor het gewenste eindresultaat. Zorg ook dan dat je wel iedere laag voldoende droogtijd geeft voor een mooie uitstraling.

Wanneer je aan het lakken van je kozijnen gaat beginnen schilder dan van binnen naar buiten. Je krijgt het mooiste resultaat wanneer je met de houtnerf in het kozijn mee schildert. De lak van Decoverf is verkrijgbaar in de meest gangbare kleuren 9003 en 9010, maar wat dacht je van taupe, oud roze, oud lichtblauw, saliegroen, Pruisisch blauw, parelgrijs, grafiet en warmgrijs.

Kan dat houten stoeltje of dat oude kastje wel een nieuwe kleur gebruiken? Met lakverf creëer je in een handomdraai een eyecatcher! Kijk voor meer handige tips voor het lakken op Decoverf.nl


Blogger:
Jantiena, 43 jaar, moeder, een echte creatieveling en altijd op zoek naar de laatste trends op het gebied van wonen.

Geplaatst in: Producten
22 januari 2018

© 2016-2022 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden