Decoverf latex muurverf 9010 gebroken wit

  • Matte muurverf
  • Professionele kwaliteit op waterbasis
  • In één laag dekkend
  • Gebruik binnenshuis
  • 4 liter muurverf goed voor 35m2
€ 18,00

De muurverf van Decoverf is eenvoudig aan te brengen met een kwast of een roller en is erg makkelijk in gebruik. Decoverf muurverf is toepasbaar op verschillende minerale ondergronden waaronder pleisterwerk, beton, metselwerk, gips, hout, behang en oude verflagen. Met een verpakking Decoverf muurverf van 4 liter, kun je een oppervlak van wel 35 m2 beschilderen. Je geeft je kamer in een handomdraai een frisse nieuwe kleur.

Decoverf muurverf is verkrijgbaar in 70 verschillende kleuren, waaronder de meest geliefde wittonen, onmisbare klassieke tinten en de laatste trendkleuren. In 2016 waren dit bijvoorbeeld oudroze en jadegroen en voor 2017 waren dat donker koraal, Pruisisch blauw, parelgrijs en olijfgroen. De nieuwe kleuren voor 2018 zijn amber, zacht violet, bosgroen, nachtblauw, mosterdgeel, zacht grijs, poederblauw, latte macchiato en vorstelijk rood! 

De muurverf van Decoverf spettert niet, is schrobvast en makkelijk schoon te maken. Decoverf muurverf heeft een droogtijd van circa 4 tot 6 uur, dan is de verf handdroog en overschilderbaar. Kijk voor handige tips bij onze Tips & Tricks.

Meer informatie
Kleur 9010 (gebroken wit)
Binnens- of buitenhuis Binnenshuis
Ondergrond Hout, Muren
Verzendwijze pakketpost

Zoals bij veel dingen, geldt ook voor schilderen, een goede voorbereiding is het halve werk. De kleur bepaal je het beste door gratis kleurstalen bij ons aan te vragen omdat beeldschermen een vertekend beeld kunnen geven. Om te zorgen dat je het maximale rendement en plezier uit de muurverf van Decoverf haalt, hebben wij onze tips & tricks voor het gebruik van Decoverf muurverf op een rijtje gezet voor je. 

Hoeveel Decoverf muurverf heb ik nodig? Op wat voor een materialen kan ik Decoverf muurverf aanbrengen? Kan ik Decoverf muurverf verdunnen? Kan ik muurverf van Decoverf ook buiten aanbrengen? De meest gestelde vragen over de muurverf van Decoverf vind je hier

© 2016-2020 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden