Decoverf lakverf kleuren

  • Zijdeglans lakverf op waterbasis
  • Verkrijgbaar in 10 sprekende kleuren voor binnenshuis
  • Ideaal voor plinten, trappen en meubels
  • 1 blik is goed voor 10m2
  • Eenvoudig aan te brengen met roller of kwast 
Vanaf € 17,50

Door lakverf te gebruiken conserveer je het hout, het is dé manier om het hout van je plinten, kozijnen of meubels in een goede conditie te brengen en te bewaren. Je brengt een beschermlaag aan zodat vuil beter afstoot, het is makkelijk afneembaar waardoor je het goed en eenvoudig schoon kunt houden.

De Decoverf lak is bestemd voor gebruik binnenshuis. Voor een mooi resultaat dient het oppervlak wel egaal te zijn. Je krijgt het mooiste resultaat wanneer je met de houtnerf mee schildert. De plinten, de kozijnen, een kastje, een stoel of je trap, de Decoverf lakverf is ook te gebruiken op een metalen ondergrond. 

Met een verpakking Decoverf lakverf schilder je ca. 10m². Je brengt de lak eenvoudig aan met een kwast of een roller. 

Meer informatie
Binnens- of buitenhuis Binnenshuis
Ondergrond Hout
Verzendwijze pakketpost

Ook bij het gebruik van lak geldt, een goede voorbereiding is het halve werk. Om te zorgen dat je het maximale rendement en plezier uit onze lakverf haalt, hebben wij onze tips & tricks voor het gebruik van lakverf op een rijtje gezet voor je. 

Op wat voor een materialen kan ik lakverf aanbrengen? Bij welke temperatuur kan ik lakverf aanbrengen? Kan ik lakverf verdunnen? Kan ik lakverf ook buiten aanbrengen? De meest gestelde vragen over lakverf vind je hier!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

© 2016-2020 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden