Decoverf Voorstrijk, 1 liter

Decoverf voorstrijk breng je eenvoudig aan met een kwast of blokwitter. Decoverf voorstrijk is onverdund te gebruiken als isolerende voorstrijk en verdund te gebruiken als fixeer/ impregneermiddel. De voorstrijk is toepasbaar op verschillende ondergronden en is geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken!

€ 10,95

Door Decoverf voorstijk aan te brengen heb je minder verf nodig. Ook de kans op kleurverschillen bij de aanzet is kleiner, er is een betere hechting en geen vlekken die doorslaan, het resultaat blijft langer mooi!

Decoverf voorstrijk is transparant blauw van kleur en droogt blank transparant op. De voorstrijk kan op tal van verschillende ondergronden worden aangebracht zoals zachte, poederende en zuigende ondergronden. Maar ook op steenachtige ondergronden, bloedende houtsoorten, MDF, gips- en spaanderplaten en vervuilde ondergronden.  

Onverdund te gebruiken als voorstrijk, verdund te gebruiken als fixeermiddel!

• 1 liter voorstrijk (onverdund) bereik van 8-12 m2
• 1 product, 2 functies
• een watergedragen product

Na circa 2 uur (verdund) tot 4 uur (onverdund) is Decoverf voorstrijk overschilderbaar. 

Meer informatie
Verzendwijze pakketpost

Ook bij Decoverf voorstrijk geldt, een goede voorbereiding is het halve werk. Om te zorgen dat je het maximale rendement en plezier uit onze producten haalt, hebben wij onze tips & tricks voor het gebruik van Decoverf voorstrijk op een rijtje gezet voor je. 

Wat doet Decoverf voorstrijk precies? Wanneer moet ik Decoverf voorstrijk aanbrengen? Hoeveel voorstrijk heb ik nodig? Na hoeveel tijd kan ik een andere verflaag over Decoverf voorstrijk heen aanbrengen? De meest gestelde vragen over onze voorstrijk hebben we voor je op een rijtje gezet! 

© 2016-2022 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden