Decoverf muurverf 100 kleuren, 4L

  • Matte muurverf in 100 kleuren
  • Professionele kwaliteit op waterbasis
  • In één laag dekkend
  • Gebruik binnenshuis
  • 4 liter muurverf goed voor 35m2
  • Bestel 3 gratis kleurstalen
Vanaf € 28,95

Zijn jouw muren ook toe aan een nieuw jasje en wil je vanuit huis verf bestellen? Bestel je muurverf dan online en in het gemak van je eigen huis. Bij ons kun je uit maar liefst 100 verschillende kleuren matte mengverf van hoogwaardige kwaliteit kiezen. Decoverf muurverf spettert niet, is schrobvast en gemakkelijk schoon te maken. Met een droogtijd van 4 tot 6 uur en een dekking van 35m2 per emmer (4L) stralen jouw muren binnen no time weer als nieuw!

Decoverf muurverf breng je eenvoudig aan met een muurverfroller voor de grotere oppervlaktes maar voor kleinere stukken kun je uiteraard ook goed kwasten gebruiken. De muurverf is ontwikkeld op waterbasis en heeft een professionele kwaliteit. Wij hechten veel waarde aan de duurzaamheid en veiligheid van onze producten en daarom zijn ze vrij van vluchtige stoffen en te gebruiken voor elke ruimte binnenshuis dus ook de kinderkamer. Wanneer je een emmer muurverf van ons ontvangt ben je gegarandeerd van kwalitatief goede verf.

Elke emmer verf wordt bij bestelling gekleurd, getest en pas dan verzonden. Het zegel op de emmer zorgt ervoor dat je zeker weet dat jouw verf voor jou ontwikkelt is. De digitale weergave van kleuren is ter inspiratie en kan altijd afwijken. Beeldscherminstellingen verschillen per apparaat en kunnen daardoor een vertekend beeld geven van de kleur. Op de deksel vind je altijd een voorbeeld sticker met een laag echte verf zodat je zeker weet dat de kleur naar wens is wanneer je de verf thuis ontvangen hebt. Twijfel je vooraf aan de klus aan je kleur dan is het mogelijk om 3 gratis kleurstalen op te vragen. Je mag altijd contact met ons opnemen per telefoon, e-mail of chat.

Zoek je lakverf in dezelfde kleur als je muurverf? Onze lakverf is ook verkrijgbaar in 100 kleuren! Weet je dat we onze muurverf ook in een 2.5L variant verkopen? Bekijk hier.

De kleuren van Decoverf die je op je beeldscherm ziet zijn ter inspiratie. Kleurstalen met een echte laag verf zijn kleurecht. Deze kleurstalen kun je gratis bij ons aanvragen.
Meer informatie
Oppervlakte 35 m2
Binnens- of buitenhuis Binnenshuis
Ondergrond Hout, Muren
Verzendwijze pakketpost

Zoals bij veel dingen, geldt ook voor schilderen, een goede voorbereiding is het halve werk. De kleur bepaal je het beste door gratis kleurstalen bij ons aan te vragen omdat beeldschermen een vertekend beeld kunnen geven. Om te zorgen dat je het maximale rendement en plezier uit de muurverf van Decoverf haalt, hebben wij onze tips & tricks voor het gebruik van Decoverf muurverf op een rijtje gezet voor je. 

Hoeveel Decoverf muurverf heb ik nodig? Op wat voor een materialen kan ik het aanbrengen? Kan ik de verf verdunnen? Kan ik muurverf van Decoverf ook buiten aanbrengen? In welke kleuren zijn er verkrijgbaar? De meest gestelde vragen over de muurverf van Decoverf vind je hier

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

© 2016-2022 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden