Decoverf muurverf 70 kleuren

  • Matte muurverf in 70 kleuren
  • Professionele kwaliteit op waterbasis
  • In één laag dekkend
  • Gebruik binnenshuis
  • 4 liter muurverf goed voor 35m2
Vanaf € 22,00

Zijn jouw muren ook toe aan een nieuw jasje en heb je geen zin om hele zaterdagen door de bouwmarkt te slenteren? Dan ben je bij onze online verfwinkel voor muurverf aan het juiste adres. Bij ons kun je uit maar liefst 70 verschillende kleuren matte verf van hoogwaardige kwaliteit kiezen. Decoverf muurverf spettert niet, is schrobvast en gemakkelijk schoon te maken. Met een droogtijd van 4 tot 6 uur en een dekking van 35m2 per emmer (4L) stralen jouw muren binnen no time weer als nieuw!

Meer informatie
Oppervlakte 35 m2
Binnens- of buitenhuis Binnenshuis
Ondergrond Hout, Muren
Verzendwijze pakketpost

Zoals bij veel dingen, geldt ook voor schilderen, een goede voorbereiding is het halve werk. De kleur bepaal je het beste door gratis kleurstalen bij ons aan te vragen omdat beeldschermen een vertekend beeld kunnen geven. Om te zorgen dat je het maximale rendement en plezier uit de muurverf van Decoverf haalt, hebben wij onze tips & tricks voor het gebruik van Decoverf muurverf op een rijtje gezet voor je. 

Hoeveel Decoverf muurverf heb ik nodig? Op wat voor een materialen kan ik het aanbrengen? Kan ik de verf verdunnen? Kan ik muurverf van Decoverf ook buiten aanbrengen? In welke kleuren zijn er verkrijgbaar? De meest gestelde vragen over de muurverf van Decoverf vind je hier

© 2016-2020 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden