Decoverf badkamer verf 100 kleuren, 4L

  • Zijdeglans muurverf in 100 kleuren
  • Professionele kwaliteit op waterbasis en schimmelwerend
  • In één laag dekkend
  • Gebruik in de badkamer en toilet
  • 4 liter muurverf goed voor 35m2
Vanaf € 28,95

Toe aan een nieuwe kleur in de badkamer of kunnen de muren en het plafond wel een frisse laag verf gebruiken? Dan ben je bij onze online verfwinkel voor badkamer muurverf aan het juiste adres. Bij ons kun je uit maar liefst 100 verschillende kleuren matte verf van hoogwaardige kwaliteit kiezen. De badkamer muurverf is geschikt voor de vochtige ruimtes en is schimmelwerend. Decoverf muurverf spettert niet, is schrobvast en gemakkelijk schoon te maken. Met een droogtijd van 4 tot 6 uur en een dekking van 35m2 per emmer (4L) stralen jouw muren binnen no time weer als nieuw! Weet je dat je je tegels ook kunt voorzien van een nieuwe kleur wanneer je eerst onze primer gebruikt waarna je een mooie kleur verf kunt aanbrengen?

De kleuren van Decoverf die je op je beeldscherm ziet zijn ter inspiratie. Kleurstalen met een echte laag verf zijn kleurecht. Deze kleurstalen kun je gratis bij ons aanvragen.
Meer informatie
Oppervlakte 35 m2
Binnens- of buitenhuis Binnenshuis
Ondergrond Hout, Muren
Verzendwijze pakketpost

Zoals bij veel dingen, geldt ook voor schilderen, een goede voorbereiding is het halve werk. De kleur bepaal je het beste door gratis kleurstalen bij ons aan te vragen omdat beeldschermen een vertekend beeld kunnen geven. Om te zorgen dat je het maximale rendement en plezier uit de muurverf van Decoverf haalt, hebben wij onze tips & tricks voor het gebruik van Decoverf muurverf op een rijtje gezet voor je. 

Hoeveel Decoverf muurverf heb ik nodig? Op wat voor een materialen kan ik het aanbrengen? Kan ik de verf verdunnen? Kan ik muurverf van Decoverf ook buiten aanbrengen? In welke kleuren zijn er verkrijgbaar? De meest gestelde vragen over de muurverf van Decoverf vind je hier

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

© 2016-2022 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden