Decoverf grondverf 750ml

  • Grondverf op waterbasis
  • Verkrijgbaar in wit en grijs
  • Geschikt voor hout, metaal en kunststof
  • Gebruik binnenshuis, in combinatie met lak
  • 750ml is goed voor 9m2
Vanaf € 17,95

Decoverf grondverf is een verf op waterbasis voor gebruik binnenshuis. Grondverf kun je aanbrengen op hout, plaatmateriaal, voorbehandeld metaal en oude verflagen. De grondverf is goed dekkend, licht vullend, gemakkelijk schuurbaar, geurarm en snel overschilderbaar. De grondverf vormt de basis voor een homogeen eindresultaat.

Zorg dat het oppervlak goed schoon is voordat je begint met je klus. Verwijder vuil en vet en repareer oneffenheden voor een mooi eindresultaat. Schuur het oppervlak en verwijder reststof met een vochtige doek. Als je plamuur hebt gebruikt breng dan twee lagen grondverf aan. De grondverf voor gebruik goed oproeren en onverdund aanbrengen met roller of een kwast. Na aanbrengen van een laag grondverf deze goed laten uitharden. Schuur de grondverf licht op voordat je het oppervlak aflakt met de onze lakverf. Gebruik grondverf wit wanneer je met een lichte kleur verf aan de slag gaat en gebruik grondverf grijs wanneer je een donkere kleur verf aan gaat brengen.

Decoverf grondverf is uitermate geschikt ter voorbereiding voor het aanbrengen van Decoverf lakverf zijdeglans 100 kleuren of Decoverf metallic verf 22 kleuren.

Meer informatie
Oppervlakte 9 m2
Binnens- of buitenhuis Binnenshuis
Ondergrond Hout
Verzendwijze pakketpost

Zoals bij veel dingen geldt ook voor schilderen dat een goede voorbereiding het halve werk is. Om te zorgen dat je het maximale rendement en plezier uit de grondverf van Decoverf haalt, hebben wij onze tips & tricks voor het gebruik van Decoverf grondverf voor je op een rijtje gezet.

Hoeveel Decoverf grondverf heb ik nodig? Op wat voor materialen kan ik het aanbrengen? Kan ik de verf verdunnen? Kan ik grondverf van Decoverf ook buiten aanbrengen? In welke kleuren is grondverf verkrijgbaar? De meest gestelde vragen over grondverf van Decoverf vind je hier!

© 2016-2022 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden