Decoverf glitterverf, 500ml

  • Transparante glitterverf voor een mooi en speels effect
  • Professionele kwaliteit op waterbasis
  • Multi color glitters
  • Gebruik binnenshuis
  • 500ml goed voor 5m2
€ 21,95

De transparante glitterverf is toepasbaar op verschillende ondergronden, waaronder beton, baksteen, cement, hout en (glasvlies/weefsel-) behang. Doordat het een transparante verf is kan het op elke ondergrond kleur worden aangebracht.

Hoe meer lagen glitterverf je aanbrengt, hoe meer glitters het oppervlak zullen bedekken. De verf moet wel droog zijn voordat er nog een laag overgeen aanbrent, wacht 2 tot 4 uur voordat je een 2de laag aanbrengt.

Met een blikje glitter verf van 500 ml heb je ongeveer voldoende voor 5m². Je brengt de glitterverf eenvoudig aan met een kwast of blokwitter.

Meer informatie
Oppervlakte 5 m2
Binnens- of buitenhuis Binnenshuis
Ondergrond Hout, Muren
Verzendwijze pakketpost

Ook bij het gebruik van glitterverf geldt, een goede voorbereiding is het halve werk. Om te zorgen dat je het maximale rendement en plezier uit glitterverf haalt, hebben wij onze tips & tricks voor het gebruik van glitterverf op een rijtje gezet voor je. 

Op wat voor een materialen kan ik glitterverf aanbrengen? Bij welke temperatuur kan ik glitterverf aanbrengen? Kan ik glitterverf verdunnen? Kan ik glitterverf ook buiten aanbrengen? De meest gestelde vragen over glitterverf vind je hier!

© 2016-2022 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden