Decoverf tuinbeits transparant zijdeglans, 1L

  • Transparante tuinbeits op waterbasis
  • Verkrijgbaar in whitewash en greywash
  • Duurzame tuinbeits voor bescherming en verfraaiing van tuinhout
  • UV bestendig, beschermt tegen weersinvloeden en accentueert de houtnerf
  • 1L is goed voor 12m2
Vanaf € 19,95

Decoverf tuinbeits is een zijdeglans beits op waterbasis. Tuinbeits transparant is een duurzame tuinbeits voor bescherming en verfraaiing van tuinhout zoals hekken, schuttingen, pergola’s, zand- en bloembakken en klimrekken. Decoverf tuinbeits transparant is geurarm, UV-bestendig, beschermt het hout tegen weersinvloeden en accentueert de houtnerf.

Zorg dat wanneer je tuinbeits aanbrengt op nieuw hout dat het hout droog is, bij vergrijsd hout het hout licht opschuren totdat houtkleur weer zichtbaar is. Is het hout eerder behandeld met beits of lak dan het hout goed kaal schuren. Zorg dat het oppervlak goed schoon is voordat je begint met je klus. Verwijder vuil en vet. De tuinbeits voor gebruik goed oproeren en onverdund aanbrengen met en langharige kwast in 1 of 2 lagen. 

Decoverf zijdeglans tuinbeits transparant is verkrijgbaar in whitewash en greywash.

Ben je op zoek naar een dekkende buitenbeits? Bekijk dan onze Decoverf dekkende tuinbeits zijdeglans 4 kleuren.

Meer informatie
Binnens- of buitenhuis Buitenshuis
Ondergrond Hout
Verzendwijze pakketpost

Zoals bij veel dingen geldt ook voor schilderen dat een goede voorbereiding het halve werk is. Om te zorgen dat je het maximale rendement en plezier uit de tuinbeits van Decoverf haalt, hebben wij onze tips & tricks voor het gebruik van Decoverf tuinbeits voor je op een rijtje gezet.

Hoeveel Decoverf tuinbeits heb ik nodig? Op wat voor materialen kan ik het aanbrengen? Kan ik de tuinbeits van Decoverf bewaren na het openen? Alle antwoorden en meer vind je hier

© 2016-2022 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden