Decoverf tuinbeits dekkend zijdeglans, 1L

  • Tuinbeits op waterbasis
  • Verkrijgbaar in wit, antraciet, groen en bruin
  • Duurzame tuinbeits voor bescherming en verfraaiing van tuinhout
  • UV bestending en beschermt tegen weersinvloeden
  • 1L is goed voor 12m2
Vanaf € 19,95

Decoverf tuinbeits is een zijdeglans beits op waterbasis. Tuinbeits dekkend is een duurzame tuinbeits voor bescherming en verfraaiing van tuinhout zoals hekken, schuttingen, pergola’s, zand- en bloembakken en klimrekken. Decoverf buitenbeits is geurarm, UV-bestendig en beschermt het hout tegen weersinvloeden.

Zorg dat wanneer je tuinbeits aanbrengt op nieuw hout dat het hout droog is, bij vergrijsd hout het hout licht opschuren totdat houtkleur weer zichtbaar is. Is het hout eerder behandeld met beits of lak dan het hout goed kaal schuren. Zorg dat het oppervlak goed schoon is voordat je begint met je klus. Verwijder vuil en vet. De tuinbeits voor gebruik goed oproeren en onverdund aanbrengen met en langharige kwast in 1 of 2 lagen. Een 1 liter verpakking tuinbeits is goed voor 12m2. 

Decoverf zijdeglans tuinbeits dekkend is verkrijgbaar in 4 kleuren; wit, antraciet, groen en bruin.

Ben je op zoek naar een transparante buitenbeits? Bekijk dan onze Decoverf transparante tuinbeits whitewash en greywash.

Meer informatie
Binnens- of buitenhuis Buitenshuis
Ondergrond Hout
Verzendwijze pakketpost

Zoals bij veel dingen geldt ook voor schilderen dat een goede voorbereiding het halve werk is. Om te zorgen dat je het maximale rendement en plezier uit de tuinbeits van Decoverf haalt, hebben wij onze tips & tricks voor het gebruik van Decoverf tuinbeits voor je op een rijtje gezet.

Hoeveel Decoverf tuinbeits heb ik nodig? Op wat voor materialen kan ik het aanbrengen? Kan ik de tuinbeits van Decoverf bewaren na het openen? Alle antwoorden en meer vind je hier!

© 2016-2022 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden