Decoverf schoolbordverf in 8 kleuren

  • Maak een kleurig schoolbord met schoolbordverf
  • Verf op waterbasis, schrobvast en makkelijk te reinigen
  • Geschikt voor verschillende ondergronden
  • Gebruik binnen- en buitenshuis
  • 500 ml verpakking goed voor 5m2 verkrijgbaar in 8 kleuren
Vanaf € 22,95

Verf je muur, je deur of tafel met de leuke kleuren Decoverf schoolbordverf en leef je uit met krijt op elk gewenst moment van de dag! Schoolbordverf is ook handig in de keuken maar ook leuk in de kinderkamer, laat kinderen tekenen op hun eigen krijtmuur. Decoverf schoolbordverf is zowel binnen als buiten toepasbaar. Het oppervlak is schrobvast, waterbestendig en eenvoudig aan te brengen.

Met Decoverf schoolbordverf creëer je gemakkelijk een schoolbord van maar liefst 5 m2. Je kunt schoolbordverf aanbrengen op verschillende ondergronden, zoals beton, baksteen, cement, hout en (glasvlies/weefsel-) behang, maar ook op glas voor een leuk effect. Je brengt Decoverf schoolbordverf eenvoudig aan met een viltroller. Heb je gemorst met schoolbordverf? Met een vochtige doek is schoolbordverf makkelijk te verwijderen.

Nog een leuk idee; je kunt ook schoolbordverf over magneetverf heen aanbrengen voor een magnetisch effect.

Meer informatie
Oppervlakte 1 m2
Binnens- of buitenhuis Binnenshuis, Buitenshuis
Ondergrond Hout, Muren
Verzendwijze pakketpost

Zoals bij veel dingen, geldt ook voor verven, een goede voorbereiding is het halve werk. Om te zorgen dat je het maximale rendement en plezier uit onze producten haalt, hebben wij onze tips & tricks voor het gebruik van Decoverf schoolbordverf op een rijtje gezet voor je. 

Waar kan ik Decoverf schoolbordverf op aanbrengen? Kan ik alle krijtjes op mijn schoolbordoppervlak gebruiken? Met hoeveel lagen schoolbordverf krijg ik het beste resultaat? Je vindt de meest gestelde vragen over Decoverf schoolbordverf hier!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

© 2016-2022 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden