(0 items) € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00

  Ecommerce Europe Trustmark      Thuiswinkel waarborg

 
   Gratis verzending vanaf €50,- in NL
   24-uurs service
   Uniek en exclusief
   Veilig en snel betalen
 

 

Wie wij zijn?

Decoverf.nl is eigenzinnig, creatief en andersdenkend.
Wij doen het anders dan de anderen in de traditionele verfindustrie. Wij ontwikkelen en produceren onze verf zelf in onze eigen fabriek in Nederland. Onze machines draaien op volle toeren om jou de gewenste verf te kunnen aanbieden, tegen scherpe prijzen. Het team van Decoverf.nl heeft verstand van verf & design en is altijd op zoek naar nieuwe trends. 

Een beetje disruptive zijn wij wel, wij lopen niet over de gebruikelijke paden zoals de traditionele verfindustrie dat graag ziet. Wij zijn niet bang de strijd met de gevestigde merken aan te gaan, daar zijn wij te eigenwijs voor. Zo hebben onze producten bijvoorbeeld geen VOS of formaldehyde, onze producten zijn schoon.
Wij zijn vernieuwend, creatief en innovatief. Creativiteit zie je zelfs terug in onze unieke verpakkingsconcepten. Alle benodigdheden in één verpakking, niet alleen vindingrijk maar ook erg gebruiksvriendelijk. 

Decoverf.nl werkt samen met dé grote toeleveranciers als het gaat om grondstoffen en is succesvol in de internationale markt. We maken zelfs verf voor andere verfproducenten in de exportmarkt.

Nieuwsgierig naar ons productassortiment? Hier een kleine greep:
• Salon Pro muurverf: onze muurverf is net zo goed als de beste producten van grote merken, alleen een stuk goedkoper. Salon wordt ook door de professionele schildersbedrijven gebruikt.
• Salon Clean: werkt minimaal net zo goed als de grote merken, maar is een stuk goedkoper.
• Salon Pure: een exclusief product in de markt! Grote merken bieden geen product dat formaldehyde uit de lucht opneemt.
• Decoverf muurverf: de goedkoopste verf in Nederland met de beste prijs/ kwaliteit verhouding.
• Taller’s magneetverf: de goedkoopste magneetverf in Nederland met de beste prijs/ kwaliteit verhouding.
• Taller’s schoolbordverf: maar liefst verkrijgbaar in 12 leuke kleuren!
• Taller’s Night & Day: een geweldig glow in the dark product met wel 10 uur effect, weer een exclusief product, dit is niet verkrijgbaar bij een ander merk.
• Taller’s whiteboardverf: een unieke verf in een unieke verpakking.
En dit is slechts nog maar een greep uit ons productprogramma!

Decoverf.nl wil jou inspireren en je creativiteit laten spreken. Wij laten ons inspireren door mensen die er toe doen, kunstenaars, topsporters. Ook wij gaan voor het maximale!!

Heb jij een vraag, een idee of wil je een persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op, wij staan voor je klaar!