-13%

Decoverf combinatieset magnetisch schoolbord

  • handige set voor je eigen magnetisch schoolbord
  • Magneet- en schoolbord verf op waterbasis
  • Compleet met al het benodigde gereedschap
  • Gebruik binnenshuis inclusief leuke magneten
  • Goed voor een oppervlakte van 1m2
Speciale prijs € 43,50 Normale prijs € 49,95

Magneetverf is geschikt voor gladde oppervlakken als beton, baksteen, cement, hout en (glasweefsel) behang. Een product op waterbasis dat zowel binnen als buiten toegepast kan worden. Door hier schoolbordverf overheen aan te brengen ontstaat er een functioneel oppervlak. Leuk voor de kinderkamer of in de keuken!

Een handig stappenplan voor je eigen magnetische schoolbord!
Stap 1:
Schud het blik magneetverf goed voordat je het open maakt, de magneetverf kan er na het openen een beetje klonterig uitzien. Roer het goed door elkaar met het bijgeleverde roerhoutje en giet de magneetverf vervolgens in een verfbakje.

Stap 2:
Breng minimaal 2 á 3 lagen magneetverf aan voor de juiste magnetische werking. Zorg ervoor dat het te schilderen oppervlak schoon, vetvrij en glad is. De magneetverf breng je aan met de muurverfroller (de pluizige), na de tweede en eventueel derde laag strijk je de magneetverf glad met de meegeleverde spaan. Elke laag magneetverf heeft een drogingstijd van 6 uur, houdt dit ook aan voor het beste resultaat.

Stap 3:
Schud ook het blik schoolbordverf goed voordat je het openmaakt. Roer het vervolgens nog even door met het andere roerhoutje en giet het in het schone verfbakje.

Stap 4:
Vervang de muurverfroller door de viltroller en breng hiermee de schoolbordverf aan op het oppervlak. Breng voor de beste schoonmaakbaarheid twee lagen schoolbordverf aan en laat deze tussendoor 6 uur drogen.

Stap 5:
Na 3 dagen is de verf voldoende uitgehard en kun je erop schrijven en werkt het oppervlakte tevens magnetisch!

Veel klusplezier met de magneetverf en schoolbordverf van Decoverf!

Meer informatie
Kleur Zwart
Oppervlakte 1 m2
Binnens- of buitenhuis Binnenshuis
Ondergrond Hout, Muren
Verzendwijze pakketpost

Zoals bij veel dingen, geldt ook voor verven, een goede voorbereiding is het halve werk. Om te zorgen dat je het maximale rendement en plezier uit onze producten haalt, hebben wij de tips & tricks voor zowel Taller's magneetverf als de Taller's schoolbordverf op een rijtje gezet voor je.

Kan ik magneetverf gebruiken op de kinderkamer? Kan ik het restant schoolbordverf bewaren, als ik verf overhoud? Hoeveel lagen magneetverf moet ik aanbrengen voor het beste effect? Is 1 laag schoolbordverf voldoende? Hier vind je de meest gestelde vragen over Taller's magneetverf en Taller's schoolbordverf!

© 2016-2020 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden