Decoverf magneetverf zwart

  • Decoverf magneetverf zwart voor een makkelijk magneetbord
  • Professionele kwaliteit op waterbasis
  • Combineer met Decoverf schoolbordverf voor een speels effect
  • Ideaal voor in de keuken, home office of kinderkamer
  • 1 blik Decoverf magneetverf is goed voor 1m2

€ 17,00

Decoverf magneetverf is geschikt voor gladde oppervlakken als beton, baksteen, cement, hout en (glasweefsel) behang. Een product op waterbasis dat zowel binnen als buiten toegepast kan worden. Gemorst met magneetverf? Magneetverf is makkelijk te verwijderen met een vochtige doek. 

Breng minimaal 2 á 3 lagen aan voor het gewenste resultaat, de inhoud van één blik is voldoende voor 1 m2. Wil je een groter oppervlak beschilderen met Decoverf magneetverf? Geen probleem, koop zoveel blikken als nodig voor de gewenste oppervlakte. 

Nog een leuk idee, je kunt schoolbordverf over magneetverf aanbrengen voor een speels effect. Daarbij hebben wij ook nog leuke lettermagneten om je wand compleet te maken!

Meer informatie
Kleur zwart
Oppervlakte 1 m2
Binnens- of buitenhuis Binnenshuis
Ondergrond Hout, Muren
Verzendwijze pakketpost

Zoals bij veel dingen, geldt ook voor verven, een goede voorbereiding is het halve werk. Om te zorgen dat je het maximale rendement en plezier uit onze producten haalt, hebben wij onze tips & tricks voor het gebruik van Decoverf magneetverf op een rijtje gezet voor je.

Kan ik Decoverf magneetverf gebruiken op de kinderkamer? Kan ik het restant bewaren, als ik verf overhoud? Hoeveel lagen magneetverf moet ik aanbrengen voor het beste effect? De meest gestelde vragen over Decoverf magneetverf vind je hier!

© 2016-2020 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden