Decoverf magneetverf met kleuren

  • Eenvoudig gekleurd magneetbord met Decoverf magneetverf en muurverf
  • Professionele kwaliteit op waterbasis
  • Verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren
  • Gebruik binnenshuis
  • 1x Decoverf magneetverf 500ml en 1x Decoverf muurverf 500ml is goed voor 1m

Vanaf € 20,00

Magneetverf is geschikt voor gladde oppervlakken als beton, baksteen, cement, hout en (glasweefsel) behang. Een product op waterbasis dat zowel binnen als buiten toegepast kan worden. Magneetverf bevat magnetische bestanddelen die er voor zorgen dat de verf zwart is. Gemorst met magneetverf? Magneetverf is makkelijk te verwijderen met een vochtige doek. 

Breng minimaal 2 á 3 lagen aan voor het gewenste resultaat, de inhoud van één blik is voldoende voor 1 m2. Wil je een groter oppervlak beschilderen met Decoverf magneetverf? Geen probleem, koop zoveel blikken als nodig voor de gewenste oppervlakte.

De vrolijke kleuren muurverf geven je magneetbord een vrolijke look! Ook kun je schoolbordverf over magneetverf aanbrengen voor een speels effect. Daarbij hebben wij ook nog leuke lettermagneten om je wand compleet te maken!

Meer informatie
Oppervlakte 1 m2
Binnens- of buitenhuis Binnenshuis
Ondergrond Hout, Muren
Verzendwijze pakketpost

Zoals bij veel dingen, geldt ook voor verven, een goede voorbereiding is het halve werk. Om te zorgen dat je het maximale rendement en plezier uit onze producten haalt, hebben wij onze tips & tricks voor het gebruik van Taller's magneetverf op een rijtje gezet voor je.

Een handig stappenplan voor je eigen gekleurde magneetbord!

Stap 1: Schud het blik magneetverf goed voordat je het open maakt, de magneetverf kan er na het openen een beetje klonterig uitzien. Roer het goed door elkaar en giet de magneetverf vervolgens in een verfbakje.

Stap 2: Breng minimaal 2 á 3 lagen magneetverf aan voor de juiste magnetische werking. Zorg ervoor dat het te schilderen oppervlak schoon, vetvrij en glad is. De magneetverf breng je aan met een muurverfroller, breng een tweede en eventueel derde laag aan. Strijk na de laatste laag het oppervlak glad met een spaan of spatel. Elke laag magneetverf heeft een drogingstijd van 6 uur, houdt dit ook aan voor het beste resultaat. Een tip, bewaar je verfbakje tussen het drogen door in een plastic zak. Dit zorgt er voor dat de verf niet opdroogt.

Stap 3: Schud ook het blik Filius muurverf goed voordat je het openmaakt. Roer het vervolgens nog even door met een ander roerhoutje en giet het in een schoon verfbakje.

Stap 4: Controleer eerst of je de magneetkracht goed genoeg vindt. Breng de Filius muurverf aan op het oppervlak. Breng voor de beste schoonmaakbaarheid twee lagen aan en laat deze tussendoor drogen.

Stap 5: Na 3 dagen is de verf voldoende uitgehard en werkt het oppervlakte tevens magnetisch!

 

Kan ik Decoverf magneetverf gebruiken op de kinderkamer? Kan ik het restant bewaren, als ik verf overhoud? Hoeveel lagen magneetverf moet ik aanbrengen voor het beste effect? Wanneer breng ik de Decoverf muurverf over mijn magneetverf aan? De meest gestelde vragen over Decoverf magneetverf vind je hier!

© 2016-2020 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden