(0 items) € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00

  Ecommerce Europe Trustmark      Thuiswinkel waarborg

 
   Gratis verzending vanaf €50,- in NL
   24-uurs service
   Uniek en exclusief
   Veilig en snel betalen
 

 

Wie wij zijn?

Decoverf.nl is eigenzinnig, creatief en andersdenkend.
Wij doen het anders dan de anderen in de traditionele verfindustrie. Wij ontwikkelen en produceren onze verf zelf in onze eigen fabriek in Nederland. Onze machines draaien op volle toeren om jou de gewenste verf te kunnen aanbieden, tegen scherpe prijzen. Het team van Decoverf.nl heeft verstand van verf & design en is altijd op zoek naar nieuwe trends. 

Een beetje disruptive zijn wij wel, wij lopen niet over de gebruikelijke paden zoals de traditionele verfindustrie dat graag ziet. Wij zijn niet bang de strijd met de gevestigde merken aan te gaan, daar zijn wij te eigenwijs voor. Zo hebben onze producten bijvoorbeeld geen VOS of formaldehyde, onze producten zijn schoon.
Wij zijn vernieuwend, creatief en innovatief. Creativiteit zie je zelfs terug in onze unieke verpakkingsconcepten. Alle benodigdheden in één verpakking, niet alleen vindingrijk maar ook erg gebruiksvriendelijk. 

Decoverf.nl werkt samen met dé grote toeleveranciers als het gaat om grondstoffen en is succesvol in de internationale markt. We maken zelfs verf voor andere verfproducenten in de exportmarkt.

Nieuwsgierig naar ons productassortiment? Hier een kleine greep:
• Decoverf muurverf: de goedkoopste verf in Nederland met de beste prijs/kwaliteit verhouding.
• Decoverf Clean: werkt minimaal net zo goed als de grote merken, maar is een stuk goedkoper.
• Decoverf Pure: een exclusief product in de markt! Grote merken bieden geen product dat formaldehyde uit de lucht opneemt.
• Decoverf magneetverf: de goedkoopste magneetverf in Nederland met de beste prijs/ kwaliteit verhouding.
• Decoverf schoolbordverf: maar liefst verkrijgbaar in 12 leuke kleuren!
• Night & Day: een geweldig glow in the dark product met wel 10 uur effect, weer een exclusief product, dit is niet verkrijgbaar bij een ander merk.
• Whiteboardverf: een unieke verf in een unieke verpakking.
En dit is slechts nog maar een greep uit ons productprogramma!

Decoverf.nl wil jou inspireren en je creativiteit laten spreken. Wij laten ons inspireren door mensen die er toe doen, kunstenaars, topsporters. Ook wij gaan voor het maximale!!

Kom jij het team van Decoverf.nl versterken?
Momenteel hebben wij een vacature openstaan voor een hands on E-commerce medewerker. Ben jij bekend met online verkoop en ben jij in staat de klant altijd centraal te stellen?
Ben jij in staat data te analyseren en nieuwe technologieën en concepten snel op te pikken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk hier de vacature voor E-commerce medewerker.

Heb jij een vraag, een idee of wil je een persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op, wij staan voor je klaar!