(0 items) € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00

  Ecommerce Europe Trustmark      Thuiswinkel waarborg

 
   Gratis verzending vanaf €50,- in NL
   24-uurs service
   Uniek en exclusief
   Veilig en snel betalen
 

 

Klantenservice

Wij waarborgen de kwaliteit van onze producten en zijn altijd op zoek naar nieuwe trends en ideeën.
Decoverf.nl is innovatief, betrouwbaar en heeft de focus op duurzaamheid. Wij waarborgen ook uw privacy, bekijk ons privacybeleid om te zien welke gegevens wij verzamelen als u onze webshop bezoekt. 

Bestellen, bezorging en levering
De producten in onze webshop zullen geregeld aangevuld worden en zijn allemaal inclusief BTW. Bestel vandaag nog je producten op Decoverf.nl! Ben je benieuwd hoe je een bestelling kunt plaatsen? Bekijk gerust onze bestelprocedure
Om te zorgen dat je de producten tijdig thuis ontvangt werken wij samen met partners, verzendkosten á € 4,95 per zending, zullen wij hiervoor in rekening brengen. Het is vandaag de dag gebruikelijk zelf bezorgtijden te kunnen bepalen, die dienst bieden wij je graag aan. Echter worden hier wel extra kosten voor in rekening gebracht. Heb je vragen over de bezorging of levering van je pakket? Bekijk onze bezorgings- & leveringsprocedure of neem contact met ons op.

Betalen en retourneren
Decoverf.nl biedt je meerdere betaalmogelijkheden aan. Maak gebruik van iDeal, betaling met creditcard of kies voor de optie Afterpay. Wanneer je gebruik maakt van AfterPay brengen wij, bovenop de verzendkosten, een bedrag van € 0,99 in rekening. Tevens zijn de algemene voorwaarden van AfterPay hier op van toepassing. Bekijk onze betaalmogelijkheden voor meer informatie.
Bent u niet tevreden? U wilt uw bestelling retourneren of u heeft een klacht of vragen over de garantie? Bekijk hier de retourprocedure of klachtenprocedure van Decoverf.nl. Tevens treft u hier het modelformulier voor herroeping aan. We hopen uiteraard samen met u tot een passende oplossing voor het probleem te komen.  

De afgebeelde kleuren op de website kunnen altijd iets afwijken van de werkelijke verfkleuren. Ook kan in de praktijk de kleurindruk van de verf verschillen door lichtinval. Wil je zeker zijn van je kleur? Vraag dan gratis kleurstalen aan!
Heb je een vraag of liever een persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op! 

Voorwaarden en garantie
Op Decoverf.nl zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. 
Decoverf.nl is onderdeel van RBMP BV, Talhoutweg 17, 8171 MB Vaassen (Kamer van Koophandel: 62687042/ BTW: NL854917883B01).
Het team van Decoverf.nl is op werkdagen telefonisch te bereiken op 085-7608941 en per mail op info@decoverf.nl.