Decoverf krijtverf

  • Extra matte krijtverf
  • Geef je muur of meubel een nieuwe look
  • Verkrijgbaar in 10 rustieke kleuren
  • 1 blik is goed voor 7m2
  • Eenvoudig aan te brengen met roller of kwast 
Vanaf € 12,50

Kies voor Decoverf krijtverf als je jouw muur of meubelstuk een matte, warme uitstraling wil geven. Decoverf Krijtverf zorgt een matte afwerking, die dekt in één laag. Het product is gemakkelijk te verwerken. Decoverf krijtverf is bedoeld voor binnen gebruik en kan worden aangebracht op minerale ondergronden (zoals pleisterwerk, beton, metselwerk), vezelcement, hout, gips, gipsplaten, (glasweefsel-) behang en oude verflagen. Daarnaast is Decoverf krijtverf formaldehyde en oplosmiddel vrij.

Met 1 verpakking Decoverf krijtverf van 750 ml, kun je een oppervlak van 6 à 7 m² beschilderen.

Let op: krijtverf is een ander product dan schoolbordverf. Ben je opzoek naar verf waar je op kunt krijten bekijk dan onze verschillende kleuren schoolbordverf.

Meer informatie
Oppervlakte 7 m2
Binnens- of buitenhuis Binnenshuis
Ondergrond Hout, Muren
Verzendwijze pakketpost

Zoals bij veel dingen, geldt ook voor schilderen, een goede voorbereiding is het halve werk. Om te zorgen dat je het maximale rendement en plezier uit de krijtverf van Decoverf haalt, hebben wij onze tips & tricks voor het gebruik van Decoverf krijtverf op een rijtje gezet voor je. 

Hoeveel Decoverf krijtverf heb ik nodig? Op wat voor een materialen kan ik het aanbrengen? Kan ik de verf verdunnen? Kan ik krijtverf van Decoverf ook buiten aanbrengen? In welke kleuren is de krijtverf verkrijgbaar? De meest gestelde vragen over de krijtverf van Decoverf vind je hier

© 2016-2020 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden