Amber Magazine editie 4 juli

Het magazine Amber lifestyle & verf laat je kennis maken met de diverse lifestyle verven van Decoverf.nl. Het winternummer telt maar liefst weer 44 pagina's vol met inspiratie, leuke thema's en handige tips van wat je allemaal met verf kunt doen!

€ 3,45

De vierde editie, een fijne nazomer editie van de Amber lifestyle & verf, wisselt inspirerende artikelen af met handige tips, tricks en leuke blogs. Een magazine waarin we laten zien wat brickwalling is en hoe je een tijdloos interieur krijgt met bruintinten. 

We kijken even binnen in een mooie woning in Utrecht. Dit najaar kun je kosteloos deelnemen aan een van onze leuke workshops. Ook lees je over onze deelname aan de VT wonen & design beurs waarbij je kans kunt maken op gratis entreekaarten. Je leest het allemaal in het nazomernummer van Amber lifestyle & verf.

Meer informatie
Verzendwijze briefpost

Op zoek naar handige tips & tricks? Ook het zomernummer van Amber lifestyle & verf staat weer vol met handige tips. Bestel vandaag nog je eigen exemplaar!

Heb je vragen, een opmerking of ben je benieuwd wanneer de volgende editie van het magazine Amber lifestyle & verf verschijnt? Mail gerust het team van Decoverf.nl en we helpen je graag verder!

© 2016-2020 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden