Amber Magazine editie 1 oktober

Het magazine Amber lifestyle & verf laat je kennis maken met de diverse lifestyle verven van Decoverf.nl. Het oktober nummer telt maar liefst 44 pagina's vol met inspiratie, leuke thema's en handige tips van wat je allemaal met verf kunt doen!

€ 3,45

Het magazine Amber lifestyle & verf introduceert innovatieve verfsystemen en wisselt inspirerende artikelen af met handige tips, tricks en leuke blogs. Een magazine waarin je kennismaakt met muureffecten als de Ibiza- en de betonlook.

We nemen je mee in het productieproces, want alle lifestyle verf van Decoverf produceren wij zelf in onze fabriek in Nederland (Vaassen). Duurzaamheid, formaldehyde vrije verf en de trendkleuren voor dit najaar, je leest het allemaal in het oktober nummer van Amber.

Meer informatie
Verzendwijze briefpost

Op zoek naar handige tips & tricks? In het oktober nummer van Amber lifestyle & verf geeft onze klusser Jantiena je handige tips.
Bestel vandaag nog je eigen exemplaar!

Heb je vragen, een opmerking of ben je benieuwd wanneer de tweede edite van het magazine Amber lifestyle & verf verschijnt? Mail gerust het team van Decoverf.nl en we helpen je graag verder!

© 2016-2020 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden