Decoverf Pure latex muurverf gebroken wit, 9010

  • Matte zuiverende muurverf
  • absorbeert namelijk eventuele schadelijke stoffen en houdt deze vast
  • Professionele kwaliteit op waterbasis,
  • In één laag dekkend
  • Gebruik binnenshuis, ideaal voor de hal, bijkeuken of kinderkamer
€ 35,00

Decoverf Pure draagt bij aan de verbetering van de luchtkwaliteit binnenshuis. Decoverf Pure absorbeert namelijk eventuele schadelijke stoffen in huis en houdt deze vast. Een voorbeeld van zo’n schadelijke stof is formaldehyde

Onze huizen zijn steeds beter geïsoleerd, en worden steeds minder natuurlijk geventileerd. De kwaliteit van de lucht binnenshuis is daardoor een groeiend punt van zorg. De luchtkwaliteit heeft invloed op onze ademhaling, astma en allergieën. Van formaldehyde is vastgesteld dat, afhankelijk van de concentratie, het effect heeft op onze gezondheid. Formaldehyde kan hoofdpijn en irritatie van ogen, neus en keel veroorzaken. Vooral mensen met gevoelige luchtwegen kunnen last krijgen van formaldehyde.
Decoverf Pure heeft een maximale opname capaciteit van 10 gr formaldehyde per 40 m² geschilderd oppervlakte. Onder geconditioneerde omstandigheden in een erkend laboratorium is vastgesteld dat Decoverf Pure maar liefst 97% van de formaldehyde uit de lucht absorbeert en vasthoudt.

De luchtzuiverende verf Decoverf Pure is uitermate geschikt voor alle ruimtes binnenshuis, maar is zeker aan te bevelen voor relatief kleine ruimtes die vaak opnieuw worden ingericht, zoals kinderkamers en slaapkamers. 
Decoverf Pure is eenvoudig aan te brengen met een roller of een kwast. Een verpakking Decoverf Pure (4 liter) is al voldoende voor ± 30 m². 

Decoverf Pure is verkrijgbaar in de kleuren 9003 (wit) en 9010 (gebroken wit). 

Meer informatie
Kleur 9010 (gebroken wit)
Binnens- of buitenhuis Binnenshuis
Ondergrond Hout, Muren
Verzendwijze pakketpost

Zoals bij veel dingen, geldt ook voor verven, een goede voorbereiding is het halve werk. Om te zorgen dat je het maximale rendement en plezier uit Decoverf Pure haalt, hebben wij onze tips & tricks voor het gebruik van Decoverf Pure op een rijtje gezet voor je.

Op wat voor een materialen kan ik Decoverf Pure aanbrengen? Kan ik Decoverf Pure ook buiten aanbrengen? Kan ik Decoverf Pure in een andere kleur laten mengen? De meest gestelde vragen over de muurverf van Decoverf Pure vind je hier

© 2016-2020 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden