-39%

Wanddoek Friends with dots - Rabbit

Dit is het super leuke wanddoek Rabbit uit de collectie Friends with Dots. Ga jij voor dit leuke konijn of voor een andere illustratie? Ga je voor kleuren in dezelfde toonsoort of kies jij voor een fris contrast op de baby- of kinderkamer? Je hebt een toffe eyecatcher te pakken met deze leuke wanddoeken!

Speciale prijs € 27,50 Normale prijs € 45,00

Natuurlijk heb jij een mooie kleur muurverf uit het kleurenpalet van Decoverf op de muren van de baby- of kinderkamer aangebracht. Misschien ben jij wel gegaan voor een echte meidenkleur (oud roze of zacht violet) of wellicht heb je de kamer qua kleurgebruik juist heel rustig gehouden met de kleuren saliegroen of parelgrijs. Je hebt in ieder geval gekozen voor een kleur of een motiefje die goed past bij de met zorg uitgezochte meubels.
Echter is je baby- en kinderkamer pas echt af met een toffe eyecatcher op de wand. Nieuw in het assortiment van Decoverf zijn verschillende wanddoeken, dit konijntje uit de serie Friends with Dots is een echte blikvanger.

Het wanddoek is van het materiaal Forex (kunststof) en is 3mm dik. Deze leuke print heeft een afmeting van 50cm breed bij 70cm hoog.

Decoverf biedt je de keuze uit twee leuke collecties met elk zes ontwerpen. Met een handig ophangsysteem heb jij het wanddoek zo hangen en is de baby- of kinderkamer echt helemaal af! Met welk wanddoek ga jij je kind(eren) blij maken?

Meer informatie
Verzendwijze pakketpost

© 2016-2020 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden