Betonlook Pruisisch blauw

Creër nu thuis je eigen betonlook door onze producten met elkaar te combineren. Je kunt je muur een prachtige stoere look geven door onze Decoverf muurverf Pruisisch blauw te combineren met Colourwash Pruisisch blauw. Breng deze producten op de juiste manier over elkaar aan en het resultaat zal verbluffend zijn. Binnen een handomdraai geef jij je woning een industriële look. 

Gegroepeerde productitems
Product Aantal
Colourwash Pruisisch blauw
€ 8,50

Die sfeer maak je nu gemakkelijk thuis. Combineer onze Decoverf muurverf Pruisisch blauw met Colourwash Pruisisch blauw en je zult versteld staan van het resultaat. Je geeft je woonkamer, slaapkamer of keuken in een handomdraai een nieuwe look. Met maar een paar stappen ziet jouw kamer er heel anders uit: 
1: Breng de muurverf Pruisisch blauw aan op het oppervlak dat jij de betonlook wilt geven. De 1ste laag is een gladde laag, hiervoor gebruik je een muurverf roller.
2: Nadat de 1ste laag droog is, breng je een 2de laag Pruisisch blauw aan. Gebruik nu een platte kwast en spaantje of spatel, breng de verf speels aan voor het juiste effect.
3. Laat de muurverf goed drogen.
4. Breng hierna op dezelfde speelse manier de Colourwash saliegroen aan. Ook hiervoor gebruik je een platte kwast en een spaantje. 

Een Decoverf muurverf Pruisisch blauw en een Colourwash Pruisisch blauw is al voldoende voor 10m² betonlook!

Meer informatie
Kleur Ibizalook
Verzendwijze pakketpost

© 2016-2020 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden