Decoverf colourwash kleuren

  • Matte wash, eenvoudig aan te brengen
  • Professionele kwaliteit op waterbasis, schrobvast en beschermt
  • Geschikt voor alle soorten onbehandeld hout
  • Gebruik binnen- en buitenshuis
  • 1 liter verpakking goed voor 10m2 verkrijgbaar in 16 kleuren
Vanaf € 8,50

Met Colourwash geef je jouw houten voorwerp, steiger- of sloophouten tuinset of schutting een trendy afwerking. Met deze prachtige wash bepaal jezelf hoe intensief en transparant je de kleurfinish wilt hebben; 1 laag geeft een ander effect dan wanneer je 2 lagen aanbrengt. Eén verpakking Colourwash, 1 liter, is voldoende voor 10 m2.

Colourwash is gemakkelijk aan te brengen en bij te werken. Breng Colourwash in de richting van de houtnerf aan voor het beste resultaat.
De wash is schrobvast, waterafstotend, beschermt tegen weersinvloeden en is geschikt voor alle soorten onbehandeld hout.

Meer informatie
Oppervlakte 10 m2
Binnens- of buitenhuis Binnenshuis, Buitenshuis
Ondergrond Hout
Verzendwijze pakketpost

Zoals bij veel dingen, geldt ook voor verven, een goede voorbereiding is het halve werk. Om te zorgen dat je het maximale rendement en plezier uit onze producten haalt, hebben wij onze tips & tricks voor het gebruik van Colourwash op een rijtje gezet voor je. 

Hoe krijg ik het mooiste effect met Colourwash? Hoeveel lagen moet ik aanbrengen of na hoeveel tijd drogen kan ik een tweede laag Colourwash aanbrengen? De meeste gestelde vragen over Colourwash hebben wij hier voor je op een rijtje gezet!

© 2016-2020 Decoverf.nl - Alle rechten voorbehouden